Espais

Vols reservar algun dels nostres espais?

El Consell de la Joventut de València tenim una sèrie de recursos i serveis a la disposició de les associacions juvenils i persones joves en general de la ciutat, que podeu reservar des d’aquesta Web, sempre tenint en compte l’ACORD D’ÚS DE MATERIALS I ESPAIS DEL CJV aprovat en l’Assemblea General Ordinària celebrada el 14 de desembre de 2016.

Espai de Coworking

A la seu del Consell de la Joventut de València (CJV) disposem d’un espai lliure de coworking al servei de grups de joves o associacions juvenils que necessiten un lloc físic de treball per a desenvolupar la seua activitat.

Comptem amb taules de treball individuals i de grup, armaris i material d’oficina a disposicions de les persones que ho sol·liciten mitjançant el correu electrònic consellvlc@valenciajove.com, sempre que hi hagen taules disponibles.

La sol·licitud d’espai és gratuïta i requereix el compromís de complir amb les normes bàsiques de convivència.

Sala de reunions

Comptem amb una sala de reunions ben equipada amb una taula ampla, cadires, aire condicionat i projector, la qual ens permet oferir un espai de treball diferenciat de la resta del coworking amb capacitat de fins a 10 persones.

Sala Multiús

Per a reunions de més persones o xicotetes formacions, tenim a la disposició de la joventut de la ciutat una sala amb capacitat per a unes 25 persones, idònia per a dur a terme activitats destinades a grups més amples.

Aquesta sala ens facilita poder desenvolupar reunions de treball, formacions i altres dinàmiques de grup de forma còmoda, privada i respectuosa amb la resta de persones que treballen al coworking del CJV.

Altres espais

El Consell de la Joventut de València (CJV) tenim un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de València, de forma que les nostres entitats membre tenen beneficis a l’hora d’accedir a espais que ofereix la Regidoria de Joventut de la ciutat. Per motius logístics i burocràtics, aquesta reserva d’espais s’ha d’avançar, almenys, amb un mes d’antelació.

Les entitats membre del CJV poden utilitzar aquest alberg municipal localitzat al parc natural de l’Albufera de València, zona protegida i patrimoni mediambiental, amb una reducció en el 50% del seu cost total.

L’alberg té una capacitat de pernoctació per a 64 persones, cuina, menjador habilitat per a un màxim de 80 persones i sales de treball.

L’edifici de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de València compta al seu edifici del c/de Campoamor 91 amb un saló d’actes amb una capacitat d’aforament màxim de 208 persones, limitada a la meitat per la COVID-19 fins a nou avís, on es poden realitzar tot tipus d’esdeveniments, com ara representacions teatrals, concerts, recitals, entrega de premis, etc.