Posted on / by / in Destacats, Noticies CJV

El Consell de la Joventut de València es reuneix amb Compromís

  • La regidora més jove de la coalició, Lucía Beamud, escolta les reivindicacions de la plataforma juvenil

El Consell de la Joventut de València (CJV) va rebre divendres passat la visita de la regidora del grup municipal de Compromís de l’Ajuntament de València, Lucía Beamud, per a conéixer de primera mà, juntament amb la presidenta del CJV, Ana Mª Sánchez, la situació de la plataforma d’entitats juvenils i escoltar les seues reivindicacions en aquest nou curs polític.

D’aquesta manera, des del CJV van explicar a Beamud les accions que estan duent a terme des del mes de setembre, especialment, per a visibilitzar el problema de l’emancipació juvenil a la ciutat de València, actualment en els seus mínims històrics amb al voltant d’un 10% de menors de 30 anys amb possibilitats d’arrendar un habitatge, la majoria en condicions de precarietat.

D’altra banda, la presidenta del Consell de la Joventut va traslladar al grup Compromís la importància que el Pla Jove 2019-2023 de l’Ajuntament de València continue desenvolupant-se, comptant amb el seguiment i les aportacions del teixit associatiu juvenil de la ciutat, sobre el qual han de pivotar les polítiques de joventut municipals, comptant amb les seues opinions i aportacions.

Finalment, Sánchez va agrair l’interés de la coalició Compromís i la voluntat de continuar mantenint aquest tipus de trobades per a defensar conjuntament aquesta legislatura polítiques públiques a favor dels drets i interessos de les persones joves de la ciutat de València.

Tags: