Posted on / by / in Destacats, Noticies CJV

El Consell de la Joventut de València estrena el curs polític amb la nova regidora de Joventut, Rocío Gil

  • Acorden estrényer la col·laboració entre la plataforma d’entitats juvenils i el nou equip de Govern municipal

La Comissió Permanent del Consell de la Joventut de València (CJV) va mantindre aquest dijous la primera reunió institucional amb la nova regidora de Joventut de l’Ajuntament de València, Rocío Gil, recentment nomenada després de la celebració de les passades eleccions municipals del 28 de maig.

Aquesta primera trobada va servir per a posar en comú objectius i expectatives sobre el nou curs polític a la ciutat de València, marcat fonamentalment pel canvi de Govern municipal i amb problemàtiques juvenils pendents de donar resposta, com són l’accés a l’habitatge, la millora de l’ocupació o una major oferta de serveis públics específics per a joves.

La presidenta del CJV, Ana Mª Sánchez, va valorar molt positivament aquesta primera trobada i va celebrar la predisposició de la nova responsable de la regidoria per a estrényer la col·laboració amb la plataforma d’entitats juvenils, compartir diagnòstics i, sobretot, plantejar solucions per a donar resposta als problemes de les persones joves de la ciutat.

En aquest sentit, des del Consell de la Joventut van traslladar diferents consultes sobre el desenvolupament de Pla Jove municipal, la convocatòria de subvenció per a projectes juvenils o la gestió dels centres municipals de joventut, així com la proposta de modernitzar el mobiliari de l’espai coworking del CJV.

Per part seua, la regidora Rocío Gil va traslladar al CJV la seua voluntat de mantindre reunions de treball trimestrals i establir canals fluids de comunicació. A més, va acceptar la invitació a participar en la XXVII Fira d’Associacions Juvenils de la ciutat de València, en una trobada oberta amb diferents entitats que tindrà lloc el 23 de setembre en la plaça de l’Ajuntament.

Tags: