Posted on / by / in Noticies CJV

El Consell de la Joventut visita el DreamHack València 2023

  • Celebren la consolidació del major esdeveniment de videojocs del país a la ciutat de València
  • Posen en valor el sector dels e-sports com a alternativa d’oci i inclusió

El Consell de la Joventut de València (CJV) va visitar dissabte passat Fira València per assistir a una nova edició del DreamHack, el major esdeveniment sobre e-sports i videojocs del país que des de 2010 congrega a milers de persones de tota Espanya per a gaudir de competicions en viu, conéixer a personalitats del sector i participar en les anomenades LAN party, persones amb els seus ordinadors jugant i compartint informació tecnològica en un clima de fraternitat, passió i companyonia.

La plataforma d’associacions juvenils va aprofitar aquest espai per a donar a conéixer el CJV i promoure els beneficis de l’associacionisme a les persones joves assistents a l’esdeveniment, a través d’una dinàmica divertida que es compartirà en les seues xarxes socials de Twitter i Instagram i que inclourà el sorteig de dues entrades dobles per al pròxim esdeveniment DreamHack d’hivern.

En aquest sentit, des del Consell de la Joventut celebren la consolidació d’aquest esdeveniment que ja és una referència per a les persones amants dels videojocs. A més, posen en valor el sector en auge dels e-sports com a alternativa d’oci i inclusió, amb un públic cada vegada més divers i que crea oportunitats de desenvolupament professional i empresarial amb passes de gegant.

Finalment, el CJV han agraït a l’equip organitzador del DreamHack València la col·laboració i l’interés mostrats per a acostar el sector dels videojocs i l’art digital al conjunt d’entitats juvenils de la ciutat i promoure així la cultura del videojoc a cada vegada més joves.

Tags: