Posted on / by / in Destacats, Noticies CJV

El Consell de la Joventut de València proposa a l’alcaldessa Catalá un gran pacte per la joventut valenciana

  • La plataforma d’associacions juvenils recorda els compromisos signats per tots els partits polítics en el seu Manifest Jove

La presidenta del Consell de la Joventut de València (CJV) Ana Mª Sánchez, ha felicitat aquest dilluns a la nova alcaldessa de València, Mª José Catalá, pel seu recent nomenament com a primera edil de la ciutat, transcorreguts els seus primers dies al capdavant del consistori després de guanyar les eleccions municipals del passat 28 de maig.

Des del CJV han mostrat a més la seua voluntat de continuar col·laborant amb l’Ajuntament de València i, molt especialment, amb la Regidoria de Joventut, per a donar resposta a les necessitats i demandes tant de les associacions juvenils com de les persones joves de la ciutat, “mantenint un diàleg permanent i anteposant sempre l’interés general”, ha destacat la seua presidenta.

En aquest sentit, des de la plataforma d’entitats juvenils recorden a Catalá el seu compromís signat en el Manifest Jove, ratificat per tots els partits polítics en campanya electoral i debatut amb diferents grups de joves, i que esperen compte amb el suport unànime en un gran pacte per la joventut valenciana.

D’aquesta manera, en el Consell de la Joventut de València creuen imprescindible que les polítiques de joventut municipals continuen expandint-se i consolidant-se, de manera transversal però també amb una major visibilitat, especialment en matèria d’habitatge, ocupació, participació ciutadana i oci, com a grans eixos d’un nou Pla Jove municipal participat amb el teixit associatiu de la ciutat.

Tags: