Posted on / by / in Noticies CJV

El Consell de la Joventut crida a la lluita col·lectiva per totes les identitats LGTBI

• Les plataformes d’entitats juvenils assistiran a la marxa de l’Orgull LGTBI 2023 organitzada per Lambda el pròxim 24 de juny

El Consell Valèncià de la Joventut (CVJ) i el Consell de la Joventut de la ciutat de València (CJV) participaran conjuntament en la manifestació de l’Orgull LGTBI que recorrerà els carrers de València dissabte que ve 24 de juny, sota el lema “De la teua identitat, a la lluita col·lectiva”.

Totes dues plataformes mostraran així el seu compromís amb els drets de tota la joventut valenciana LGTBI, especialment de les persones que pateixen major rebuig i invisibilització, com el col·lectiu trans, no binari, bisexual, intersexual o persones racialitzades, de manera que advoquen per un moviment cada vegada més interseccional i, per tant, més inclusiu que consolide en un moviment unitari cadascuna de les diferents identitats.

I és que les associacions juvenils recorden que el nombre de delictes d’odi i agressions a persones LGTBI continuen sent preocupants, com són els casos d’assetjament escolar per aquest motiu, els insults en xarxes socials o la difusió de faules i prejudicis que demostren la necessitat de desenvolupar plans d’educació afectiu-sexual específics, a totes les edats, campanyes de sensibilització i recursos per a protegir les víctimes.

Finalment, des del CVJ i CJV fan una crida a totes les persones joves, amb independència de la seua orientació o identitat sexual, a participar activament en la marxa de l’Orgull 2023 organitzada pel col·lectiu Lambda, així com en les activitats programades durant tot el mes de juny, en defensa d’una societat valenciana més oberta, lliure de prejudicis i discursos d’odi, en la qual totes i tots puguen estimar sense por i ésser els qui realment són.

Tags: