Posted on / by / in Noticies CJV

Unides Podem signa el Manifest Jove del Consell de la Joventut de València

  • Lara Manyes, nº2 de la candidatura, dialoga amb la plataforma sobre el seu model de ciutat

El Consell de la Joventut de València (CJV) va tancar aquest dijous amb Unides Podem la ronda de trobades joves que ha mantingut aquest mes amb els principals partits polítics de la ciutat de València, especialment aquells amb entitats juvenils membres d’aquesta plataforma juvenil, on ha tingut el suport unànime al seu Manifest Jove per a les eleccions del 28M.

Lara Manyes, nº2 de la candidatura que lidera Pilar Lima a l’Ajuntament el pròxim 28 de maig, va participar en aquesta trobada per tal de presentar les seues propostes en matèria de joventut més rellevants, així com respondre a les preguntes i reflexions de les persones joves presents en l’acte.

D’aquesta forma, Manyes va fer una defensa ferma de la municipalització de serveis, la inversió pública als barris de la ciutat i la intervenció per regular els preus de lloguer mitjançant la nova Llei de l’Habitatge, o augmentar el personal de l’Ajuntament de València per garantir l’estabilitat laboral dels equips que treballen amb l’Administració local.

D’altra banda, des d’Unides Podem defensen la gratuïtat del transport públic municipal per a les persones menors de 31 anys, abaratir les taxes municipals de les instal·lacions esportives, reduir la contaminació ambiental apostant per una economia circular i les energies verdes, i canviar el model de centres municipals de joventut per espais més dinàmics i autogestionats per les pròpies persones joves.

Finalment, Lara Manyes va mantindre un diàleg reflexiu sobre la importància de la participació de les persones joves en la vida social i política, per tal d’exercir els seus drets i avançar en noves conquestes, reivindicant la coherència i necessitat de que les propostes polítiques es convertisquen en canvis reals en la vida quotidiana de totes les persones, especialment de les classes populars i més desfavorides.

Tags: