Posted on / by / in Noticies CJV

Papi Robles (Compromís) assumeix les propostes del Consell de la Joventut de València

  • La candidata municipal aposta per les polítiques verdes, la modernització de l’Administració local per fer-la més àgil i l’autogestió dels Centres Municipals de Joventut

Papi Robes, nº 2 de la candidatura de Compromís en les eleccions municipals a l’Ajuntament de València del pròxim 28 de maig, va visitar el darrer dimarts al Consell de la Joventut de València (CJV) convidada per mantindre una trobada jove amb les diferents entitats interessades en conèixer el seu model de polítiques de joventut i traslladar-li les propostes del Manifest Jove de la plataforma juvenil.

Robles va iniciar la seua intervenció agraint el compromís de la joventut valenciana amb els espais de participació organitzada que representen els consells de la joventut, uns espais que va reivindicar en primera persona, recordant la seua trajectòria al moviment scout valencià i treballant al si del Consell Valencià de la Joventut.

D’altra banda, la també portaveu del grup Compromís a les Corts Valencianes va respondre totes les preguntes de les persones joves allà presents, les quals van girar entorn de temàtiques tan variades com la digitalització de l’administració local, l’àmbit educatiu valencià, l’emprenedoria empresarial, la gestió dels centres municipals de joventut de la ciutat o l’acompanyament a les persones menors tutelades, entre altes.

D’aquesta manera, Papi Robles va recordar la gestió d’inici de legislatura durant la pandèmia de la COVID-19, incidint també en la necessitat de continuar desenvolupant projectes d’innovació que facen de València un municipi smart city, apostar per una economia verda i sostenible, reforçar els serveis públics municipals i canviar el model de gestió dels centres municipals de joventut per espais autogestionats pel propi teixit associatiu juvenil.

La candidata també va manifestar la voluntat de augmentar el servei d’acompanyament a la salut mental de les persones joves de València, així com millorar les alternatives de mobilitat sostenible i, a més, comptar amb el Consell de la Joventut en l’elaboració de polítiques que afecten a les persones joves de la ciutat.

Tags: