Posted on / by / in Destacats, Noticies CJV

Fernando Giner (Ciudadanos) dona suport a les reivindicacions del Consell de la Joventut de València

  • El candidat de Ciutadans a l’alcaldia de la ciutat assenyala a la joventut com un col·lectiu d’extrema prioritat

El Consell de la Joventut de València (CJV) va mantindre dimecres passat una nova trobada de persones joves amb el candidat a l’alcaldia de la ciutat per Ciudadanos, Fernando Giner, en el qual es va sumar a la signatura del Manifest Jove de la plataforma d’entitats juvenils i va explicar el seu projecte per a fer de València una ciutat jove.

De manera sintètica, Giner va desgranar els principals punts del programa de Ciudadanos amb el qual es presenten a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig, entre els quals va destacar “anteposar la gestió a les ideologies” i la necessitat d’agilitzar els tràmits burocràtics per a desembossar projectes i acostar l’administració a la ciutadania.

D’altra banda, el candidat de Ciudadanos va assenyalar al col·lectiu de joves com de “extrema prioritat”, denunciant la baixa taxa d’emancipació, la mobilitat i l’atur juvenil com els principals problemes de les persones joves de la ciutat de València. En aquest sentit, Giner va manifestar, en primer lloc, el seu suport al fet que el CJV forme part del Consell Social de la ciutat per a poder participar en la presa de decisions de l’Ajuntament.

Responent a les preguntes que se li van plantejar, des de Ciudadanos van proposar que el 20% del pressupost municipal es destine a política social, de manera que el gruix de bonificacions fiscals i ajudes públiques vagen destinades al col·lectiu jove. A més, Fernando Giner va apostar per millorar les freqüències de l’EMT, ampliar el parc públic d’habitatge, reformar instal·lacions educatives o modernitzar la gestió dels Centres Municipals de Joventut. Tot això, va dir, des de la transversalitat de la perspectiva jove en totes les àrees del consistori.

Tags: