Posted on / by / in Destacats, Noticies CJV

Esquerra Republicana del País Valencià es suma al manifest del Consell de la Joventut de València pel 28M

  • El candidat a l’alcaldia de València i membre del Jovent Republicà, Tonyo Fernández, es reuneix amb la plataforma juvenil

El Consell de la Joventut de València (CJV) va escoltar el darrer dimecres les propostes en matèria de joventut del candidat a l’alcaldia de València per Esquerra Republicana del País Valencià (ERPV) Tonyo Fernández, incloent així en la seua ronda de trobades a les formacions polítiques membres de la plataforma juvenil de la ciutat.

D’aquesta manera, Fernández va explicar el projecte que defensa la seua formació per la capital valenciana fent incidència en atendre les necessitat dels col·lectius més vulnerables i posant l’accent en la reivindicació d’un finançament autonòmic just i concertat amb l’Estat, així com la recuperació de competències per tal d’aprofundir en l’autogovern valencià.

En aquest sentit, des d’ERPV presenten un programa que parla dels problemes quotidians del jovent de la ciutat, com ara la modernització de les infraestructures escolars, l’aprofitament dels solars urbans per construir vivenda pública, el desenvolupament d’una gran oferta d’oci saludable davant la cultura de l’alcohol, o la garantia del drets lingüístics valencians amb classes gratuïtes i l’ampliació dels horaris lectius als centres educatius en valencià.

D’altra banda, durant el torn de preguntes, Tonyo Fernández va arreplegar el compromís de garantir el suport al CJV des de la seua formació, així com les propostes del seu Manifest Jove, com ara la creació d’un alberg públic juvenil a la zona urbana de València, o la revisió del model de gestió dels Centres Municipals de Joventut per adaptar-los a les demandes juvenils del segle XXI, entre altres.

Tags: