Posted on / by / in Destacats, Noticies CJV

El Consell de la Joventut de València celebrarà l’únic debat jove de les eleccions municipals del 28M

  • Joves representants de Compromís, PSPV-PSOE, Partit Popular i Ciutadans participaran aquest dijous en un debat a peu de carrer

El Consell de la Joventut de València (CJV) celebrarà aquest dijous, a les 18:00h i a l’aire lliure, a la plaça Hondures, l’únic debat electoral que tindrà lloc entre joves de les principals forces polítiques de l’Ajuntament de València per a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig.

Amb el lema “València, ciutat per a joves?”, la plataforma d’associacions juvenils de la ciutat vol posar el focus en les principals problemàtiques que preocupen el col·lectiu de persones joves de la capital, com són l’accés a un habitatge, l’ocupació de qualitat o el model de ciutat que es projecta per als pròxims anys, en els quals factors com la crisi climàtica i la mobilitat seran determinants.

Per part seua, la Presidenta del Consell de la Joventut, Ana Mª Sánchez, ha animat a la mobilització de les persones joves de la ciutat en aquestes eleccions, ja que “només una joventut activa i reivindicativa pot fer que se’ns tinga en compte a l’hora de prendre les decisions que ens afecten”, ha assenyalat. En aquest sentit, Sánchez ha agraït el suport de tots els partits democràtics de l’Ajuntament al Manifest Jove que han pogut presentar-los en diferents trobades de les últimes setmanes.

En el debat, retransmés en directe a través del canal de Twitch del CJV, comptaran amb la participació de Lucía Beamud, actual regidora d’Igualtat i candidata de Compromís; Borja Sanjuán, regidor d’Hisenda i candidat del PSPV-PSOE; Rocío Gil, candidata del Partit Popular; i Nacho Sánchez, de la candidatura de Ciutadans.

Aquesta activitat forma part del projecte “Associacionisme en xarxa” i està financada per fons de la Regidoria de Juventu i Participción i Acció Veïnal de l’Ajuntament de Valenia i de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació i l’IVAJ – Generalitat Valenciana.

Tags: