Posted on / by / in Noticies CJV

El Consell de la Joventut s’alia amb la Federació d’Associacions Veïnals de València per impulsar la participació juvenil

• Impulsen el projecte intergeneracional “Fòrum d’entitats” per a acostar les entitats veïnals a la joventut associada de la ciutat

El Consell de la Joventut de València (CJV) i la Federació d’Associacions Veïnals de la ciutat de València (FAAVV) van mantindre dijous passat una primera trobada per a conéixer de primera mà la trajectòria i funcionament de totes dues plataformes, així com plantejar possibles fórmules de col·laboració mútua per a enfortir el teixit associatiu local.

Segons va explicar la Presidenta del CJV, Ana Mª Sánchez, l’objectiu d’aquesta reunió va ser “intercanviar punts de vista sobre la salut del moviment associatiu de la ciutat després de la pandèmia de la COVID-19”, així com de les seues principals reivindicacions i maneres d’organitzar-se. A més, aquest acostament va servir per a compartir propostes comunes i acostar les associacions veïnals a la població jove.

En aquest sentit, Sánchez va presentar a la FAAVV el projecte “Fòrum d’entitats”, un espai de diàleg intergeneracional que tindrà lloc dissabte que ve, 25 de març, entre les associacions veïnals i juvenils de la ciutat, on es compartiran experiències, reflexions i propostes per a fomentar la participació juvenil en els barris, comptant amb l’experiència de la FAAVV.

D’altra banda, la presidenta del CJV també va convidar a la plataforma veïnal a participar en una pròxima trobada sobre oci juvenil a la ciutat, en el qual presentaran les dades d’un estudi d’opinió sobre aquesta temàtica i on estaran representades diverses veus joves de la ciutat.

Finalment, la presidenta de la federació, María José Broseta, va agrair al CJV la seua voluntat d’acostar totes dues plataformes i va tendir la mà a continuar participant conjuntament en diferents iniciatives que ajuden a visibilitzar i enfortir el moviment associatiu de la ciutat de València.

Tags: