Posted on / by / in Noticies CJV

El Consell de la Joventut de València rep el suport unànim a la seua gestió del 2022

• L’Assemblea General Ordinària aprova per unanimitat la gestió de la plataforma juvenil en 2022
• Celebren una primera trobada interassociativa amb la plataforma d’entitats veïnals de la ciutat

El Consell de la Joventut de València (CJV) va celebrar dissabte passat la seua assemblea general ordinària per a fer balanç de la gestió impulsada per la plataforma d’entitats juvenils durant el 2022, una cita que va congregar a diverses desenes de joves de diferents col·lectius i que va comptar amb la presència de la Federació d’Associacions Veïnals de la ciutat (FAAVV).

La unanimitat de l’assemblea va tornar a donar la seua confiança a la gestió desenvolupada per l’actual Comissió Permanent del CJV que presideix Ana Mª Sánchez, qui va poder rendir comptes sobre les principals accions dutes a terme en els últims mesos, a més de presentar un complet informe econòmic i explicar les recents activitats programades per al primer semestre de l’any.

D’altra banda, aquesta trobada va servir per a impulsar el projecte Fòrum d’Entitats entre la FAAVV i les associacions juvenils presents, de manera que la seua presidenta, Mª José Broseta, va presentar la plataforma veïnal i va poder mantindre un diàleg obert en el qual es van plantejar objectius comuns i la voluntat de poder desenvolupar accions conjuntes en el mitjà i llarg termini.

Finalment, l’assemblea general va donar pas a una taula redona sobre oci juvenil en la qual es van presentar les primeres conclusions d’un estudi d’opinió impulsat pel CJV i a la qual van assistir col·lectius com a Lambda, la pròpia FAAVV, València Movement o la gamer valenciana María Soldado.

Tags: