Posted on / by / in Noticies CJV

El Consell de la Joventut de València reactiva els seus grups de treball per abordar 2023.

  • L’objectiu és obrir la participació al conjunt d’entitats juvenils de la ciutat per desenvolupar el Pla de Treball de la plataforma
  • Igualtat de Gènere, Medi Ambient, Oci, Emancipació o Cultura són alguns dels grups disponibles per apuntar-s’hi

El Consell de la Joventut de València (CJV) reactivarà aquest mes de gener els seus grups de treball, els espais de participació horitzontals i sectorials oberts a les entitats que hi pertanyen al CJV i joves de la ciutat de València, per tal de desenvolupar col·lectivament els objectius i activitats contemplades al Pla de Treball 2022-2024 de la plataforma juvenil.

Tal com ha explicat la Presidenta del CJV, Ana Mª Sánchez, els únics requisits per poder participar en aquests grups són “tindre un vincle amb la ciutat de València i menys de 31 anys, a banda d’adquirir la responsabilitat de dedicar el temps necessari que impliquen aquests espais deliberatius, per tal de garantir la seua funció i eficàcia”, ha assenyalat.

Sánchez ha explicat que fins la primera quinzena de gener hi ha disponibles sis grups de treball on poder apuntar-s’hi, mitjançant aquest formulari, a saber: Igualtat de Gènere, Sostenibilitat i Medi Ambient, Cultura, Ocupació i Emancipació i Oci Alternatiu i Inclusiu, a banda d’un especial dedicat a les Eleccions Municipals del 2023.

Cada membre de la Comissió Permanent del CJV es farà responsable de l’organització i coordinació de cada grup de treball, amb l’ajuda de l’equip tècnic de la plataforma.

Tags: