Posted on / by / in Noticies CJV

La Federació d’Associacions Veïnals de València premia la trajectòria del CJV

  • La plataforma veïnal va celebrar aquest dissabte una gala de premis dins de la seua 30é setmana cultural

El Consell de la Joventut de València (CJV) va recollir aquest dissabte un premi de la Federació d’Associacions Veïnals de València (FAVV) per la seua trajectòria de més de trenta anys com a representants del teixit associatiu juvenil de la ciutat i defensors de la participació democràtica de les persones joves.

Membres de la comissió permanent del CJV van mostrar el seu agraïment en l’acte de lliurament que va tindre lloc en el Centre Nou del barri de Benicalap, amb motiu de la 30é setmana cultural de la FAVV i al qual van assistir representants de totes les associacions veïnals de la ciutat, així com de l’Ajuntament de València i altres institucions valencianes.

Per part seua, des del CJV van manifestar el seu reconeixement al compromís cívic històric del moviment veïnal de València i van expressar el seu desig de continuar col·laborant estretament per a afavorir la implicació de la joventut en l’activisme ciutadà, ja siga a través del voluntariat, la cultura, la reivindicació social, política o sindical.

Al costat del Consell de la Joventut, van ser guardonats així mateix la Fundación Juntos por la Vida i el periodista de Ràdio Nacional d’Espanya, Nacho Marimón.

Tags: