Posted on / by / in Noticies CJV

Ana Mª Sánchez, nova presidenta del Consell de la Joventut de València

  • La plataforma d’entitats juvenils de la ciutat ha renovat per unanimitat la seua Comissió Permanent fins a 2024
  • Marquen com a prioritats enfortir el teixit associatiu juvenil de València i defensar el dret a l’ocupació, habitatge i oci saludable

Ana Mª Sánchez Zahonero ha sigut elegida aquest dijous per unanimitat nova presidenta del Consell de la Joventut de València (CJV), la plataforma que aglutina a més de 40 entitats juvenils de la ciutat, rellevant així a Ana Domínguez després de dos anys en què la pandèmia de la COVID-19 ha afectat molt especialment a les persones joves.

En l’Assemblea General Ordinària (AGO) celebrada en l’edifici de Joventut d’Algirós, mig centenar de joves van valorar positivament el treball desenvolupat per la direcció ixent. Un treball que Ana Domínguez ha reconegut “molt difícil i ple d’obstacles, però també hem demostrat estar a l’altura, adaptar-nos i continuar donant resposta a les necessitats de la joventut”.

Per part seua, Ana Mª Sánchez, membre de Joves Europeistes i Federalistes de València (JEF) va posar en valor la “capacitat de resiliència” de les entitats juvenils i va defensar una candidatura “col·lectiva i diversa” per a presidir el CJV, marcant com a prioritats “continuar sumant més joves a la plataforma, ser més visibles i decisius per a defensar el dret a una ocupació i habitatge dignes, un oci saludable i una societat més democràtica i lliure d’odi”, va destacar.

D’altra banda, Sánchez va posar èmfasi en la declaració del 2022 com a Any Europeu de la Joventut com “l’oportunitat d’enfortir llaços comunitaris internacionals, defensar els valors europeistes de la solidaritat, llibertat i cooperació, així com allò que ens uneix com a joves europeus”.

A l’assemblea també va assistir la regidora de Joventut de l’Ajuntament de València, Maite Ibáñez, qui va dedicar unes paraules de felicitació a la direcció pel treball i col·laboració exercits i va traslladar la voluntat del consistori a continuar mantenint una relació “fluida i constructiva” per a tirar avant iniciatives que responguen a les demandes de les persones joves de la ciutat.

Tags: