Posted on / by / in Noticies CJV

Els Consells de la Joventut es mobilitzen enfront de la LGTBI-fòbia en el mes de l’Orgull

  • Participaran en la marxa de l’orgull LGTBI el pròxim 25 de juny sota el lema “Davant l’odi, drets i orgull!”
  • Les plataformes juvenils signen el manifest del col·lectiu Lambda

El Consell Valencià de la Joventut (CVJ) i el Consell de la Joventut de València (CJV) recorreran conjuntament els carrers de València el pròxim dissabte, 25 de juny, en la ja tradicional manifestació del Dia de l’Orgull LGTBI, sota el lema “Davant l’odi, drets i orgull!” i sumant al conjunt d’entitats juvenils valencianes a la mobilització.

Ambdues plataformes han signat el manifest del col·lectiu Lambda, organitzador de la marxa de l’Orgull, en repulsa a les agressions i discurs d’odi contra les persones LGTBI que continuen sent notícia i que requereixen del compromís cívic i democràtic per a posar-los fre, davant el que consideren una “perillosa normalització i impunitat”.

En aquest sentit, els consells de la joventut es reivindiquen com a espais segurs LGTBI i compromesos amb la defensa dels drets del col·lectiu, a través d’accions de visibilitat, campanyes de sensibilització, formacions o elaboració d’estudis per a conéixer les demandes de la població juvenil LGTBI.

Des del CVJ i CJV animen, per tant, a tota la joventut valenciana a sumar-se als actes i marxa de l’Orgull València 2022, per a defensar una societat “diversa i lliure” enfront dels qui defensen un model de societat “reaccionari, en el qual només caben els qui pensen d’una determinada manera”, denuncien.

Tags: