Posted on / by / in Noticies CJV

El Consell de la Joventut cerca participants per a un projecte europeu de Medi Ambient a l’Albufera

• El projecte “Less Use, Habite Re-Use” reunirà a l’octubre joves d’Europa per a defensar la reserva natural de València
• Ofereixen quatre places gratuïtes per a assistir a aquesta trobada internacional del 3 al 8 d’octubre

El Consell de la Joventut de València (CJV) ha obert aquest dimecres el termini per a optar a una de les quatre places que ofereixen per a participar, el mes vinent d’octubre, en la trobada internacional de joves europeus sobre medi ambient “Less Use, Habite Re-Use”, amb el parc natural de l’Albufera com a protagonista.

Es tracta d’un projecte KA1, finançat per la comissió europea, per a la promoció i defensa mediambiental amb perspectiva jove que des del CJV han posat en marxa, d’una banda, per a reduir la petjada ecològica en les grans ciutats, a través de la conscienciació per a disminuir el consum de plàstics i, d’altra banda, compartir experiències i problemàtiques ecologistes amb joves d’altres països.

>> FORMULARI D’INSCRIPCIÓ <<

Fins al mes d’agost, la plataforma d’entitats juvenils de la ciutat vol animar a les persones joves de València, compromeses amb l’ecologisme i lluita contra el canvi climàtic, a participar en aquesta trobada europea la setmana del 3 al 8 d’octubre, en una setmana plena d’activitats formatives, lúdiques i totalment gratuïtes.

A través de les xarxes socials i web del Consell de la Joventut (@cjvlc) estarà disponible un formulari en línia per a una primera fase d’inscripció que conclourà el mes de setembre amb una entrevista personal per a seleccionar finalment a les quatre persones participants en aquest esdeveniment.

Tags: