Posted on / by / in Noticies CJV, Noticies Entitats

El Consell de la Joventut de València ensenya com utilitzar Twitch

  •  Imparteixen un taller teoricopràctic perquè entitats juvenils puguen crear el seu propi contingut en la plataforma de moda
  • La bossa de formació del Consell Valencià de la Joventut ha sigut la responsable d’impartir aquest curset

El Consell de la Joventut de València (CJV) va impartir aquest dimarts un taller gratuït i obert sobre com iniciar-se en Twitch, la plataforma digital d’emissió de directes que està triomfant en els últims anys, dirigit a les associacions juvenils de la ciutat i en col·laboració amb la bossa de formació del Consell Valencià de la Joventut (CVJ).

Twitch s’ha convertit en un dels espais digitals més concorreguts diàriament per milions de persones a tot el món, especialment arran de la pandèmia de la COVID-19, quan un gran nombre de joves creadors de contingut van començar a emetre els seus propis directes davant milers de persones, arribant a competir en audiència amb grans mitjans tradicionals.

És per això que el Consell de la Joventut de València va estrenar en 2021 el seu propi canal en Twitch (https://www.twitch.tv/cjvlc) i ha volgut animar al conjunt d’associacions juvenils de la ciutat a aprofitar les oportunitats que aquesta plataforma pot oferir-los per a donar-se a conéixer i arribar al seu públic.

El taller, en un format teoricopràctic, va servir per a explicar les característiques generals de Twitch i el seu funcionament intern, a més del programa OBS d’emissió i la seua posada a punt, amb una metodologia didàctica amb exemples reals i participativa.

Tags: