Posted on / by / in Noticies CJV

El Consell de la Joventut de València promociona la cultura del còmic i l’art gràfic.

  • Sortegen quatre entrades a través d’Instagram per assistir a la nova edició del Saló del Còmic de València
  • L’esdeveniment torna a la ciutat amb un nodrit programa d’activitats i moltes novetats literàries

El Saló del Còmic torna aquest cap de setmana del 4, 5 i 6 de març a la ciutat de Valènca i des del Consell de la Joventut (CJV) no han volgut desaprofitar l’oportunitat de promocionar aquest esdeveniment, tan especial per a milers de fans de la novel·la gràfica i la il·lustració, mitjançant un exitós sorteig de dos entrades dobles per a major de 14 anys a través del seu perfil d’Instagram, amb vora 150 participants.

Amb aquesta iniciativa, “volem acostar el món de la literatura gràfica a les persones joves de la nostra ciutat, no només pel seu valor cultural sinó també com alternativa d’oci i entreteniment que cada vegada atrau a més joves i adolescents”, ha assenyalat la presidenta del CJV, Ana Domínguez.

El CJV celebren així la recuperació d’una cita molt esperada per a gaudir en profunditat de les últimes novetats del còmic que, destaca Domínguez, “representa un punt de trobada extraordinari per a descobrir el talent de nous autors i autores i compartir la passió per la imaginació d’històries originals”.

Please follow and like us:
Tags: