Posted on / by / in Noticies CJV

El Consell de la Joventut de València es mobilitza aquest 8 de març per “més dones joves empoderades”

  • Diverses joves visibilitzen la doble discriminació que pateixen com a dones en diferents contextos
  • Animen a la joventut valenciana a eixir al carrer el pròxim dia Internacional de la Dona

Ser dona i jove implica patir una doble discriminació per totes dues condicions en diferents contextos, com el laboral, sexual, esportiu o cultural. És per això el Consell de la Joventut de València (CJV) ha llançat a través de les seues xarxes socials la campanya “Per més dons joves empoderades!”, amb l’objectiu de visibilitzar aquestes situacions i plantejar respostes per part de diverses dones referents.

Joves valencianes com la triatleta Noelia Juan, la cantant Esther, la delegada d’alumnes de la UPV, Lea Olcina, o la regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de València, Lucía Beamud, són algunes de les participants d’aquesta campanya que aportaran les seues experiències i testimoniatges, amb l’objectiu d’animar a altres joves valencianes a “trencar barreres i estereotips”, assenyala la presidenta del CJV, Ana Domínguez.

“Volem denunciar el masclisme quotidià que totes patim en el nostre dia a dia, sense importar el context, pel fet de ser dones”, destaca Domínguez, que ha agraït el compromís amb la igualtat de totes les dones que han participat en aquesta iniciativa, com també són Mar Cruz d’UGT-PV i Laura Amorós de Joves de CCOO, la psicòloga Lara Avargues o l’ex cambrera Verónica Castro.

Finalment, des del Consell de la Joventut de València animen a tota la joventut i col·lectius juvenils de la ciutat a eixir al carrer aquest 8 de març per fer de València una ciutat lliure de violència masclista, més inclusiva i compromesa amb la igualtat entre homes i dones.

Tags: