Posted on / by / in Noticias CJV, Noticies CJV

El Consell de la Joventut de València celebra amb unanimitat l’última Assemblea General del 2021

  • Fan balanç d’un any en què destaquen la “exemplaritat de la joventut” vacunant-se de la COVID-19
  • Presenten la Guia de Participació del CJV en les Juntes Municipals de Districte de la ciutat

Amb totes les mesures sanitàries necessàries, el Consell de la Joventut de València (CJV) va celebrar aquest dimecres, de manera presencial, la seua Assemblea General Ordinària per a tancar un any 2021 de nou difícil per al teixit associatiu juvenil de la ciutat, en el qual la unanimitat de les associacions que van participar van manifestar el seu suport als diferents punts de l’ordre del dia.

La presidenta del CJV, Ana Domínguez, va ser l’encarregada de donar la benvinguda a les entitats i persones convidades, fent balanç d’un 2021 que va qualificar com “de transició i esperança” cap a la nova normalitat post-COVID, amb més del 90% de la població vacunada i una millora gradual de la situació sanitària. Un “èxit de la ciència”, va dir, que a més ha demostrat que “la joventut ha respost de manera exemplar, vacunant-se massivament”.

En aquest sentit, Domínguez va dedicar la seua intervenció a explicar el complet pla d’activitats, tant presencials com telemàtiques, dut a terme enguany, des de campanyes de sensibilització, tallers formatius, cursos d’idiomes, actes institucionals, debats o tornejos i concursos, entre altres, agraint la implicació d’un gran nombre d’entitats en totes elles i la col·laboració amb la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de València.

Per part seua, la responsable municipal de Joventut, Maite Ibáñez, i el cap de servei d’aquesta àrea, José Luis López, van participar en la trobada per a explicar els últims projectes i iniciatives que des del consistori s’estan duent a terme en matèria de Joventut i fer seguiment del Pla Jove 20219-2023, obrint a més un torn de preguntes.

Finalment, es va presentar de manera interactiva la Guia de Participació del CJV en les Juntes Municipals de Districte de la ciutat de València, i diferents grups de treball van debatre sobre les problemàtiques en matèria laboral, emancipació, salut i oci en col·laboració amb EIXAM Estudis, plantejant-ne possibles solucions des d’una òptica jove que s’integraran en l’estudi sobre l’impacte de la COVID-19 en la joventut de València, presentat el darrer mes d’octubre.

Tags: