Posted on / by / in Noticias CJV, Noticies CJV

El Consell de la Joventut de València acosta la intel·ligència emocional a la joventut.

  • Organitzen un taller didàctic amb la psicòloga Claudia Aragó sobre la importància de l’autoconeixement i control de les emocions
  • La Salut Mental és ja una de les principals preocupacions de les persones joves

La Salut Mental i, especialment, tindre una major atenció psicològica, digna i assequible, s’ha convertit en una de les principals reclamacions de la joventut de la ciutat de València. És per això que des del Consell de la Joventut (CJV) s’estan duent a terme una sèrie de tallers i activitats dirigides a divulgar i acostar la Psicologia a les persones joves, amb l’objectiu de facilitar el seu coneixement i fomentar la reflexió sobre les seues experiències des d’aquest punt de vista.

En aquest context, el CJV va organitzar aquest dijous un taller obert sobre el fenomen de l’anomenada intel·ligència emocional, un terme cada vegada més utilitzat i que fa referència a la importància de prendre consciència de les nostres emocions, aprendre a identificar-les, conéixer-les i percebre com ens afecten en el nostre dia a dia, per a poder gestionar-les d’una forma més fàcil i millorar així la nostra relació amb l’entorn.

La psicòloga sanitària Claudia Aragó va ser la responsable d’impartir aquest taller davant un grup de joves en la seu del CJV, els quals van poder posar en comú les seues experiències personals, dubtes i comentaris sobre la importància que aquest tipus d’activitats s’organitzen difonguen de forma reglada a través del sistema educatiu per a l’estudiantat, professorat i famílies, així com en el teixit empresarial perquè es tinga en compte la salut mental dels equips de treball.

Please follow and like us:
Tags: