Posted on / by / in Noticias CJV, Noticies CJV

El Consell de la Joventut de València organitza la tercera edició del “Debat de l’estat de la Joventut”

  • Representants joves dels principals partits de l’Ajuntament debatran sobre la situació de la joventut
  • Enguany el debat tornarà a acollir públic i serà també retransmés en línia a través de Youtube/twitch.

 

El Consell de la Joventut de València (CJV) celebrarà dimarts que ve 26 d’octubre la tercera edició del “Debat de l’estat de la Joventut de València” que es desenvoluparà de manera presencial en l’Sporting Club Russafa. El debat també serà retransmés a través del canal de Youtube/twitch del CJV i seguit amb l’etiqueta #DebatJoveVLC a partir de les 18.30 hores.

 

Aquest debat, moderat per la plataforma Beers&Politics, “pretén continuar servint com a espai de diàleg i visibilització de les problemàtiques i necessitats que tenen les persones joves de la ciutat”, afirma la presidenta del CJV, Ana Domínguez.

 

En aquest sentit, regidors i regidores de Compromís, PSPV-PSOE, Partit Popular i Ciutadans a l’Ajuntament de València explicaran els seus diferents punts de vista i solucions per a donar resposta a les demandes de la joventut valenciana, a través de tres blocs en els quals s’abordarà des de l’evolució de la situació de la joventut en els dos últims anys, la preocupant situació de salut mental en les persones joves i les expectatives de futur del col·lectiu.

 

La regidora del grup Compromís, Lucía Beamud; el regidor del grup socialista, Borja Sanjuán; la regidora del grup Ciudadanos, Rocío Gil; i la regidora del grup del Partit Popular, Paula Llobet, seran els qui protagonitzen aquest debat.

 

Tags: