Posted on / by / in Noticies CJV

OJE València guanya el Torneig Interassociatiu d’Oci i Medi Ambient del Consell de la Joventut de València

  • La parella guanyadora s’ha emportat dos passes d’Interrail per arreu d’Europa
  • Es va promoure la reflexió sobre algunes problemàtiques relacionades amb la contaminació, el fem i altres residus en entorns naturals com la platja i el mar.

 

El Consell de la Joventut de València (CJV) va celebrar dissabte passat 11 de setembre el primer Torneig Interassociatiu d’Oci i Medi Ambient a la platja de la Malva-rosa. Es va convidar a dos representants per entitat membre del CJV perquè participaren en aquesta jornada de reflexió, retrobament i socialització i, a més, poder optar a aconseguir dos passes d’Interrail per a viatjar per Europa.

 

Vint-i-dos joves van ser els protagonistes en una sèrie de proves de temàtica mediambiental —dinamitzades per l’organització col·laboradora Culturama— i que anaven desenvolupant-se amb la finalitat d’aconseguir punts mentre descobrien algunes problemàtiques ambientals. Finalment, la parella guanyadora va ser la formada per Lucía Tornero i Santiago Valero, que participaven representant a OJE València Nostre Llar.

 

La jornada també va comptar amb la presència del col·lectiu de voluntaris activistes BIOagradables, que va informar a les entitats participants del seu treball principal com és la neteja de les platges de la costa valenciana. També van compartir informació sobre les seues accions i experiències en matèria de sostenibilitat a la ciutat de València.

 

Des del CJV, la seua Presidenta, Ana Domínguez, va donar la benvinguda a les associacions participants recordant “la necessitat d’una transició ecològica i la protecció del medi ambient des de la implicació de la joventut per a resoldre els problemes mediambientals que cada vegada s’agreugen”. D’altra banda, Domínguez, també va manifestar “l’alegria de poder anar recuperant aquests tipus d’activitats que enforteixen la comunicació entre les diferents entitats del CJV”.

Tags: