Posted on / by / in Destacats, Noticies CJV

El Consell de la Joventut de València celebrarà el 2 d’octubre la seua XXV Fira d’Associacions Juvenils

  • La plaça de l’Ajuntament albergarà la XXV edició d’aquest esdeveniment que aglutina al teixit associatiu juvenil de la ciutat.
  • “Connectem!” és el lema triat enguany pel CJV

 

El Consell de la Joventut de València (CJV) celebrarà el pròxim 2 d’octubre, amb totes les mesures de seguretat sanitàries pertinents, la XXV Fira d’Associacions Juvenils de la ciutat. L’esdeveniment, celebrat a l’aire lliure, aglutina cada any al teixit associatiu juvenil de València, amb l’objectiu de visibilitzar a les desenes d’entitats juvenils que desenvolupen la seua activitat a la capital valenciana i fomenta els valors del voluntariat i la participació ciutadana entre les persones joves.

 

Tal com ha explicat la presidenta del CJV, Ana Domínguez, enguany “baix el lema ‘Connectem!’ pretenem seguir donant veu i foment a l’associacionisme perquè la joventut de València trobe el seu lloc en el teixit associatiu”. En l’esdeveniment d’enguany, que es realitzarà a la plaça de l’Ajuntament, es presentarà una campanya que permetrà a les i els joves enllaçar les seues inquietuds amb les entitats del CJV.

 

A banda de l’ambient festiu que tradicionalment abraça aquest esdeveniment, des del Consell de la Joventut de València s’estan organitzat diferents actes com és l’assemblea oberta amb l’alcalde de València, Joan Ribó.

 

La programació de la XXV Fira d’Associacions Juvenils s’ha vist acotada a les mesures de prevenció COVID-19, i seguirà adaptant-se amb l’evolució de la situació epidemiològica a la ciutat. Fins el moment, la programació organitzada és:

 

9.30h – Benvinguda

10.00h – Inauguració oficial

10.30h – 12.00h: Assemblea oberta amb l’alcalde de València, Joan Ribó.

14.30h – Dinar popular

17.30h – 20.00h Concerts final

17.30h – 18.30h Primer concert: ESTHER

19.00h – 20.30h Segon concert: MALUKS

 

Please follow and like us:
Tags:

Leave a Reply