Posted on / by / in Noticies CJV

El Consell de la Joventut de València celebrarà el 2 d’octubre la seua XXV Fira d’Associacions Juvenils

  • La plaça de l’Ajuntament albergarà la XXV edició d’aquest esdeveniment que aglutina al teixit associatiu juvenil de la ciutat.
  • “Connectem!” és el lema triat enguany pel CJV

 

El Consell de la Joventut de València (CJV) celebrarà el pròxim 2 d’octubre, amb totes les mesures de seguretat sanitàries pertinents, la XXV Fira d’Associacions Juvenils de la ciutat. L’esdeveniment, celebrat a l’aire lliure, aglutina cada any al teixit associatiu juvenil de València, amb l’objectiu de visibilitzar a les desenes d’entitats juvenils que desenvolupen la seua activitat a la capital valenciana i fomenta els valors del voluntariat i la participació ciutadana entre les persones joves.

 

Tal com ha explicat la presidenta del CJV, Ana Domínguez, enguany “baix el lema ‘Connectem!’ pretenem seguir donant veu i foment a l’associacionisme perquè la joventut de València trobe el seu lloc en el teixit associatiu”. En l’esdeveniment d’enguany, que es realitzarà a la plaça de l’Ajuntament, es presentarà una campanya que permetrà a les i els joves enllaçar les seues inquietuds amb les entitats del CJV.

 

La inauguració oficial es realitzarà a les 10.00 hores amb la presència de la presidenta del CJV, Ana Domínguez, i la Regidora de Joventut, Maite Ibáñez; acompanyades per representants dels grups municipals de l’Ajuntament de València: Lucía Beamud, de Compromís; Marta Torrado, del Partit Popular; Borja Sanjuán, del PSPV-PSOE, i Fernando Giner, de Ciudadanos.

 

A banda de l’ambient festiu que tradicionalment abraça aquest esdeveniment, des del Consell de la Joventut de València s’ha organitzat una assemblea oberta a les 10.30 hores amb l’alcalde de València, Joan Ribó, on es podran fer preguntes sobre diferents temàtiques que afecten a la joventut de la ciutat.

 

Al llarg de la jornada les entitats del CJV estaran exposades en estands, on mostraran i promocionaran la seua activitat, fins les 17.30 hores quan començaran els concerts finals primer amb la jove artista valenciana Esther i després el grup MALUKS fins les 20.00 hores.

 

Programació general de la XXV Fira d’Associacions Juvenils de València:

 

9.30h – Benvinguda

10.00h – Inauguració oficial

10.30h – 11.30h: Assemblea oberta amb l’alcalde de València, Joan Ribó.

14.30h – Dinar popular

17.30h – 20.00h Concerts final

17.30h – 18.30h Primer concert: ESTHER

FITXA DE SOL·LICITUD DE L’AJUDA A ENTITATS

GUIA DE JUSTIFICACIÓ DE L’AJUDA

DECLARACIÓ RESPONSABLE

FITXA DE JUSTIFICACIÓ DE L’AJUDA

RESOLUCIÓ CONCESSIÓ AJUDA ECONÒMICA A ENTITATS DEL CJV PARTICIPANTS

Tags: