Posted on / by / in Noticies CJV

El Consell de la Joventut de València reivindica el Dia Internacional de la Joventut

  • El Consell de la Joventut de València se suma a la iniciativa de les Nacions Unides per una transformació dels sistemes alimentaris en clau jove

El 12 d’agost, amb motiu del Dia Internacional de la Joventut, el Consell de la Joventut de València (CJV) se suma a la iniciativa de les Nacions Unides cap a la transformació dels sistemes alimentaris, fent incís en la innovació juvenil per a la salut dels éssers humans i del planeta.

El CJV reclama la necessitat d’una sèrie de ferramentes on poder tindre suport i garanties per poder seguir treballant de manera conjunta o individual per la protecció de la vida en el planeta. Els informes de Nacions Unides preveuen que la població mundial augmente en els pròxims 30 anys en 2.000 milions de persones, assumpte que fa repensar els models de producció d’aliments més sostenibles i que protegisquen el planeta.

Encara que enguany la iniciativa s’enfoque a la transformació dels sistemes alimentaris en clau jove; des del sorgiment de la pandèmia de la COVID-19, el CJV també segueix reivindicant i reforçant la visibilitat de la seua capacitat d’assumir responsabilitats front al virus, perquè cada dia la joventut és la protagonista d’aquesta transformació social.

Tags: