Posted on / by / in Noticies CJV

El Consell de la Joventut de València anuncia un torneig interassociatiu sobre Medi Ambient

  • Una gimcana de proves per parelles premiarà amb dos passes d’interrail a la millor associació
  • L’objectiu és conscienciar i visibilitzar el compromís juvenil per a fer front a la crisi climàtica

Si quasi ningú dubta ja de l’emergència climàtica que amenaça el nostre planeta, la joventut menor de 25 anys és el segment de població que més preocupació manifesta sobre les conseqüències catastròfiques que el canvi climàtic provocarà en el present i futur més immediat per a les generacions més joves.

Des del Consell de la Joventut de València (CJV) han anunciat la reactivació, dissabte 11 de setembre a les 19.00 hores, d’un torneig interassociatiu a l’aire lliure sobre oci i medi ambient, entre les entitats juvenils pertanyents a la plataforma i a la platja de la Malva-rosa de València.

Aquesta trobada entre associacions juvenils de la ciutat consistirà en la realització de diferents proves per parelles, menors de 31 anys, en forma de jocs i resolució de problemes, entre altres, en col·laboració amb l’entitat Culturama, l’IVAJ i la Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de València.

Un jurat format per la Comissió Permanent del CJV serà responsable d’avaluar les proves i equips, als qui atorgaran com a premi dos passes d’interrail arreu d’Europa per a gaudir una vegada s’alcen les restriccions COVID-19.

L’objectiu d’aquesta activitat serà no sols conscienciar sobre la importància de reduir la nostra petjada ecològica i cuidar els entorns naturals, sinó també recuperar la volta a la normalitat presencial per part del teixit associatiu juvenil de València.

Tags: