Posted on / by / in Noticies CJV

El Consell de la Joventut de València oferta un curs gratuït del títol C2 de valencià

El Consell de la Joventut de València (CJV) obrim un nou curs gratuït de preparació intensiva de les proves oficials del títol C2 de valencià de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV) que, com no podria ser d’una altra manera, en aquesta ocasió tornarem a impartir telemàticament.

El curs, de 48 hores de duració i dividit en dos grups en horari de matins i vesprades durant els mesos de setembre i octubre, està dirigit a joves menors de 31 anys i de la ciutat de València, prioritàriament que hi participen en alguna associació o entitat juvenil.

Un total de 50 places gratuïtes amb la condició d’assistir, almenys, al 80% de les classes i entregar regularment les tasques assignades. Cada persona selecionada haurà d’ingressar una fiança de 50€ a l’inici del curs que se li retornarà de complir-se aquesta condició.

CONSULTA ACÍ ELS HORARIS DEL CURS

Per a fer la preinscripció del curs és necessari emplenar següent el formulari abans del 9 d’agost: https://forms.gle/MsoBoP6FtjvFmoTEA

Aquesta iniciativa ha sigut finançada per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana per al foment del valencià per a les institucions, entitats i associacions sense finalitat lucrativa i per a les persones jurídiques públiques i privades que realitzen projectes singulars de foment del multilingüisme en l’àmbit social.

Tags:

2 thoughts

 • Hola, tengo 2 preguntas sobre mi disponibilidad para la realización del curso:

  1. ¿Tengo que asistir a todas las horas del horario elegido (tarde o mañana)? ¿O puedo faltar a algunas horas por motivos laborales y aún así contar como que he realizado el curso?

  2. ¿Puedo alternar entre los días de realización del curso? ¿O debo asistir solo en el día elegido? Lo digo por si puedo compaginar mi asistencia al curso con el horario laboral que me toque.

  Espero su respuesta.

  • Bona vesprada Sabrina,

   Escriu-nos els teus dubtes al correu del nostre personal tècnic (tecniccjv@gmail.com) i et respondran el més prompte possible.

   Gràcies!

Comments are closed.