Posted on / by / in Noticies CJV

El Consell de la Joventut de València presenta a l’Ajuntament projectes d’innovació mediambiental

  • Reuneixen les guanyadores de la I edició dels premis “València, ciutat jove i verda” amb el vicealcalde Sergi Campillo
  • Plantegen la inclusió del CJV en el Consell Municipal de Medi Ambient

El Consell de la Joventut de València (CJV) ha mantingut aquest dimecres una primera trobada amb el regidor d’Ecologia Urbana i vicealcalde de València, Sergi Campillo, per a fer-li arribar els projectes guanyadors de la primera edició dels premis “València, ciutat jove i verda”, una iniciativa d’innovació mediambiental que la plataforma d’associacions juvenils de la ciutat té intenció de rellançar aquest 2021.

La vicepresidenta del CJV, Rocío Barbeito, ha sigut l’encarrega d’explicar al vicealcalde de la ciutat la filosofia i objectius d’aquests premis, acompanyada per les guanyadores dels premis l’any passat, Laura López, Sara Gil i Neus Moreno, els qui li han traslladat els seus projectes i han pogut conversar sobre les possibilitats de viabilitat d’aquests.

En aquest sentit, des del Consell de la Joventut han agraït l’interés de l’àrea mediambiental de l’Ajuntament de València per aquests premis, fent extensiva la invitació a col·laborar en la pròxima edició que s’anunciarà en les pròximes setmanes.

Per part seua, Sergi Campillo ha felicitat l’activisme mediambiental del CJV i ha transmés el seu desig que forme part del consell mediambiental de la ciutat, de recent creació, “perquè la perspectiva jove siga tinguda en compte en les polítiques sostenibles i mediambientals de la ciutat”, ha assenyalat, una proposta que la plataforma d’entitats juvenils ha recollit i que compartirà amb la comissió permanent en la seua pròxima reunió.

Please follow and like us:
Tags: