Posted on / by / in Noticies CJV

El Consell de la Joventut de València resol dubtes sobre la subvenció de l’Ajuntament per a entitats juvenils

  • Organitzen un taller per a explicar, pas a pas, les bases de la convocatòria de 100.000€ per a finançar projectes de joventut
  • Agraeixen la voluntat de la Regidoria de Joventut de facilitar tràmits i enfortir el teixit associatiu juvenil de la ciutat

El Consell de la Joventut de València (CJV) va organitzar aquest dijous un nou taller formatiu per a associacions juvenils dedicat, en aquest cas, a resoldre dubtes sobre la subvenció anual que, des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de València, es convocarà pròximament per al conjunt d’entitats juvenils de la ciutat.

Tractant-se d’una de les partides econòmiques més ambicioses del territori valencià per a associacions juvenils en l’àmbit local, des del CJV van voler abordar, en col·laboració amb el Cap de Programes i Projectes de la Regidoria de Joventut municipal, José Luis López, tots els dubtes i qüestions referides a la publicació d’aquesta, així com terminis, requisits, valoració i justificació dels projectes subvencionables.

En aquest sentit, des del CJV agraeixen el compromís de l’equip municipal de Joventut per facilitar tota la informació d’interès a les associacions juvenils de la ciutat amb aquest taller, així com els canvis introduïts en les bases d’enguany per a millorar l’accés i execució d’aquesta subvenció, com per exemple que vaja a publicar-se en el primer semestre de l’any o que els projectes es puguen executar fins a un any després de l’aprovació de la subvenció.

D’altra banda, el Consell de la Joventut de València va anunciar que continuaran impartint aquest tipus de formacions obertes al teixit associatiu juvenil de la ciutat, sobre qualsevol temàtica o aspectes tècnics que siguen del seu interès.

Please follow and like us:
Tags: