Posted on / by / in Noticies CJV

El Consell de la Joventut de València demana una eixida europea i juvenil de la pandèmia

  • Fan una crida a la joventut per a defensar els valors de l’europeïsme solidari, democràtic i multicultural
  • Reivindiquen pel Dia d’Europa una eixida de la crisi de la COVID-19 amb mirada europea i juvenil

El Consell de la Joventut de València (CJV) ha volgut aprofitar aquest 9 de maig, Dia d’Europa, per a reivindicar davant la joventut els valors europeistes de la solidaritat, la Democràcia i el muticulturalismo “enfront de les mirades excloents, egoistes i intolerants”.

Des de la plataforma d’entitats juvenils de la ciutat, posen en valor el paper fonamental de la Unió Europea i la cooperació internacional per a fer front a la crisi de la COVID-19 “no solament a l’hora de desenvolupar en temps rècord una vacuna que està sent imprescindible, sinó també per a impulsar la recuperació econòmica amb una inversió sense precedents a través del pla Next Generation” que, recorda la seua Presidenta Ana Domínguez, “ha de comptar també amb una perspectiva jove”.

En aquest sentit, el CJV ha fet una crida als poders públics, especialment l’Ajuntament de València i Generalitat Valenciana, perquè aprofiten les oportunitats que Europa ofereix per a aconseguir una eixida “justa, juvenil i solidària” de la crisi pandèmica, així com a la societat valenciana en general que valoren positivament el treball i compromís de les institucions europees.

Finalment, el Consell de la Joventut de València ha enviat un especial missatge d’afecte a les entitats juvenils de la ciutat amb un clar compromís europeista i internacionalista, que a poc a poc van recuperant el ritme de treball previ a la COVID-19 i que tenen previst desenvolupar en el mitjà termini nous projectes i accions en defensa dels valors europeus.

Tags: