Posted on / by / in Noticies CJV

El Consell de la Joventut de València col·labora en el projecte “El temps suspés” dedicat al poble palestí

  • Es tracta d’un projecte de comunicació social que mostra la realitat de les persones refugiades palestines al Líban, obra del fotoperiodista Germán Caballero
  • Fins al 3 de setembre es podrà visitar una exposició en La Nau i hi ha programades taules redones i projeccions audiovisuals

La Presidenta del Consell de la Joventut de València (CJV) Ana Domínguez, va assistir aquest dimarts a la inauguració en el Centre Cultural La Nau de València del projecte “El temps suspés: els camps per a persones refugiades palestines al Líban”, una iniciativa de comunicació social impulsada pel fotoperiodista valencià Germán Caballero, per a acostar a occident les precàries condicions de vida del poble palestí víctima de la repressió.

Per part seua, Domínguez va manifestar la satisfacció de la plataforma juvenil de la ciutat de poder col·laborar en aquest projecte, produït per la Universitat de València, a través del Vicerectorat de Cultura, amb l’objectiu de “visibilitzar la realitat d’un dels pobles més castigats per la guerra i el colonialisme a l’orient mitjà”, a més de “contribuir a generar consciència solidària i internacionalista entre la joventut valenciana”.

Fins al 3 de setembre, durant els pròxims mesos es duran a terme taules redones sobre el conflicte palestí i moviments refugiats, cooperació internacional i projeccions audiovisuals en els quals col·laborarà el mateix Consell de la Joventut de València, a més de poder visitar gratuïtament una a exposició fotogràfica a la Sala Oberta de la Nau.

Tags: