Posted on / by / in Noticies CJV

El Consell de la Joventut de València presenta una Guia d’Associacionisme Juvenil

  • Es tracta d’un document dirigit a fomentar la participació ciutadana i explicar els requisits i tràmits per a poder fundar una associació juvenil
  • El projecte està elaborat en col·laboració amb les Regidories de Joventut i Salut i Consum de l’Ajuntament de València

La Presidenta del Consell de la Joventut de València (CJV) Ana Domínguez ha presentat aquest matí al costat de la Regidora de Joventut de l’Ajuntament de València, Maite Ibáñez, la “Guia d’Associacionisme Juvenil de València”, un document dirigit a fomentar la participació ciutadana de les persones joves i facilitar informació útil sobre com fundar la seua pròpia associació.

Tal com ha explicat Ana Domíguez, aquesta guia servirà per a “resoldre dubtes a qualsevol persona jove que tinga interés a associar-se i participar en la vida social de la ciutat”. En aquest sentit, la representant del CJV ha subratllat que “les persones joves som un dels col·lectius més castigats per les conseqüències d’aquesta pandèmia, pel que associar-se per un objectiu comú és una de les millors solucions per a reivindicar una major atenció a les necessitats de la joventut”.

D’altra banda, Domínguez ha agraït l’estreta col·laboració que ve desenvolupant-se entre la Regidoria de Joventut i el Consell de la Joventut de València a l’hora de dur a terme projectes que fomenten la participació i apoderament de les persones joves de la ciutat, recordant a més la importància de les quals les administracions públiques “s’acosten cada vegada més a la gent jove, generant sinergies i complicitats”.

>>DESCARREGA LA GUIA D’ASSOCIACIONISME JUVENIL DE VALÈNCIA<<

Tags: