Posted on / by / in Noticies CJV

Amina Abed guanya el certamen de microrelats en valencià del Consell de la Joventut de València

  • La seua obra “Imagine…” ha sigut la més votada pel jurat, compost per la comissió permanent del CJV
  • L’autora ha sigut premiada amb 100€ per a invertir en la llibreria “La Traca” del barri de Benimaclet de València

Aprofitant la celebració del Dia Internacional del Llibre, el Consell de la Joventut de València (CVJ) va anunciar aquest divendres, a través del seu perfil en la xarxa social Instagram, el premi al millor microrelat en valencià del certamen “Imagina una Joventut”, una iniciativa presentada en passat mes de febrer per a promocionar l’ús de la llengua entre les i els joves de la ciutat de València.

“Imagine…” de la jove Amina Abed, ha sigut l’obra premiada pel jurat del certamen, format per la comissió permanent del CJV, amb un val de 100€ per a comprar en la llibreria “La Traca” del barri de Benimaclet, especialitzada en literatura valenciana i catalana.

Un total de 15 joves de València s’han presentat a aquest concurs literari organitzat a través d’Internet, als quals la Presidenta del CJV, Ana Domínguez, ha agraït la seua participació i animat a continuar desenvolupant la seua creativitat i talent a través de l’escriptura.

“Hem volgut posar en valor el talent de la gent jove, la seua creativitat i capacitat per a contar històries i transmetre emocions, i fer-ho a més en la llengua que ens representa com a societat valenciana”, ha destacat Domínguez, qui ha reconegut que “no ha sigut gens fàcil decantar-se per un microrelat perquè el nivell ha sigut molt alt”.

En aquest sentit, Domínguez ha explicat que dels vots emesos, l’obra d’Amina Abed ha sigut la més votada pel jurat del certamen, seguida molt de prop pel microrelat presentat per Rocío Burguete i Alba Antolí.

Aquest certamen ha sigut possible gràcies a una subvenció de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana i la col·laboració de l’Ajuntament de València.

Tags: