Posted on / by / in Noticies CJV

El Consell de la Joventut de València “indulta” a dos ninots en les seues Falles virtuals

  • Els joves artistes Alberto Rozalén, Carla Gascó i Marina Cortón reben el suport unànime del jurat en el concurs #NinotDeFallaCJV

El Consell de la de València (CJV) ha anunciat aquest dijous a través de les seues xarxes socials els dos ninots de falla artesans premiats en el concurs #NinotDeFallaCJV, una iniciativa impulsada pel CJV per a promoure la creativitat juvenil i poder celebrar d’una forma simbòlica la festa de les Falles a la ciutat de València.

D’aquesta manera, tres joves artistes han rebut el reconeixement unànime de la Comissió Permanent del CJV, jurat d’aquests premis, que ha valorat molt positivament tant la qualitat de les obres com el missatge de crítica social que representen, en aquest cas cap a la precarietat laboral i les múltiples dificultats que les persones joves han de fer front en l’actual context de pandèmia global.

Així, “El pes de la Joventut”, d’Alberto Rozalén i Carla Gascó, i “Contracte indefinit”, de Marina Cortón, han sigut les obres premiades amb una visita al taller de l’artista faller Manuel Algarra i l’oportunitat de gaudir d’una mascletà des de l’Ajuntament de València en companyia d’una persona, arribat el moment de tornar-les a celebrar.

Des del Consell de la Joventut de València han agraït l’esforç i interés a totes les persones joves que han participat en aquest concurs, als quals aplaudeixen el seu talent i creativitat, i esperen que pròximament la joventut valenciana puga tornar a celebrar la festa fallera de la millor forma possible.

Tags: