Posted on / by / in Noticies CJV

El Consell de la Joventut de València ensenya vies de finançament per a col·lectius juvenils

  • Imparteixen una nova formació en línia sobre fonts d’ingressos útils per a les associacions juvenils de la ciutat
  • Recomanen informar-se de les diferents opcions a l’abast i esprémer la creativitat, complint sempre tots els requisits legals

Una vintena de joves van participar el darrer dissabte en una nova formació gratuïta en línia del Consell de la Joventut de València (CJV) dirigida a la recerca de fonts d’ingressos per a les associacions juvenils de la ciutat.

Aquest taller, impartit per tècniques de la borsa de formació del Consell Valencià de la Joventut (CVJ) va servir per resoldre dubtes i aportar informació rellevant sobre les diferents vies de finançament a l’abast de qualsevol entitat juvenil, imprescindibles en molts casos per tal de dur a terme determinats projectes, llogar un local o organitzar esdeveniments, campanyes, etc.

D’aquesta manera, al llarg de dues hores es van abordar qüestions d’interès com ara aspectes legals a tindre en compte, nocions bàsiques de comptabilitat o estratègies creatives que es poden posar en pràctica per tal d’obtenir ingressos que dignifiquen el treball del teixit associatiu juvenil de València.

Per part del Consell de la Joventut van recordar la importància d’informar-se de totes les opcions de finançament que des de l’Administració pública existeixen, així com esprémer la creativitat dels col·lectius juvenils i, per descomptat, fer-ho sempre complint la legalitat i la rigorositat a l’hora de gestionar diners públics.

 

Tags: