Posted on / by / in Noticies CJV

El Consell de la Joventut de València aprova per unanimitat la seua gestió durant l’any 2020

  • Una vintena d’associacions van participar aquest divendres en l’Assemblea General Ordinària del CJV de manera presencial
  • Un procés participatiu va marcar les línies de treball per a l’any 2021 i quatre associacions van entrar a formar part de la plataforma

El Consell de la Joventut de València (CJV) va celebrar aquest divendres la seua Assemblea General Ordinària de manera presencial, davant representants d’una vintena d’associacions juvenils i amb totes les mesures necessàries per a garantir la seguretat anti-COVID, en la qual es va aprovar de manera unànime la gestió duta a terme per la Comissió Permanent durant l’any passat i la seua proposta de Pla de Treball per a l’any 2021.

La sala d’actes de l’edifici de Joventut de la ciutat de València va ser l’espai triat perquè una trentena de joves avaluara el treball exercit pel CJV durant l’any 2020, un període especialment difícil per al teixit associatiu juvenil, ja que moltes accions van haver de cancel·lar-se o readaptar-se a les circumstàncies sociosanitàries provocades per la pandèmia del coronavirus.

La regidora de Joventut de l’Ajuntament de València, Maite Ibáñez, va ser l’encarregada d’inaugurar aquesta trobada manifestant el seu suport i cooperació amb el moviment associatiu juvenil de la ciutat i explicant la remodelació que està duent-se a terme del Pla de Joventut 2019-2023, coparticipado al costat del CJV.

D’altra banda, un procés participatiu digital va permetre delimitar les línies de treball previstes per a l’any 2021 per part del CJV, dividint-se en huit blocs temàtics que aniran desenvolupant-se al llarg dels pròxims mesos amb la implicació i participació del conjunt d’entitats juvenils de la ciutat.

Finalment, les associacions Oniria Joven, SAÓ-UV, ESN València i Joves Europeístes i Federalistes (JEF) es van integrar com adherides a l’estructura del Consell de la Joventut de València, rebent la benvinguda i aplaudiment de l’assemblea.

 

Please follow and like us:
Tags: