Posted on / by / in Noticies CJV

El Consell de la Joventut es reuneix amb la líder del PP de València

• La líder de l’oposició a l’Ajuntament de València recull les propostes del CJV per a fer front a la crisi de la COVID-19

El Consell de la Joventut de València (CJV) ha continuat aquest dilluns amb la ronda de contactes amb el conjunt de formacions polítiques representades en l’Ajuntament de València per a traslladar-los les conclusions de l’estudi sociològic “Impacte de la COVID-19 en la joventut de la ciutat de València”, una completa anàlisi de la realitat i necessitats de la població menor de 30 anys afectada per la crisi sanitària i econòmica.

La líder del Partit Popular i de l’oposició a la ciutat de Valècia, María José Catalá, ha rebut a la Presidenta i Vicepresidenta del CJV, Ana Domínguez i Rocío Barbeito, en una reunió de treball per a conéixer de primera mà aquest informe, així com posar en comú polítiques de joventut que puguen pal·liar la situació de dificultat que travessen un gran nombre de joves en la capital valenciana.

D’aquesta manera, invertir en polítiques actives d’ocupació juvenil, afavorir l’accés a un habitatge digne o reforçar els plans d’oci i atenció psicològica per a les i els joves de tota la ciutat, incloses les seues pedanies, han sigut els principals assumptes abordats durant la reunió, en la qual la Presidenta del CJV ha subratllat a més la importància de comptar amb una perspectiva juvenil integral en el pressupost municipal, o d’incloure al Consell de la Joventut en el Consell Social municipal.

Per part seua, la Presidenta del PP de València ha recollit les propostes del CJV i donat suport a les seues reivindicacions, oferint-se a més a participar al llarg del 2021 en una trobada amb joves per a poder respondre directament els seus dubtes i suggeriments en matèria de polítiques de joventut.

Tags: