Posted on / by / in Noticies CJV

El Consell de la Joventut de València rep el suport de Ciudadanos

• La plataforma juvenil es reuneix telemàticament amb el portaveu municipal Fernando Giner i la regidora Rocío Gil

El Consell de la Joventut de València (CJV) va finalitzar aquest dimecres, amb el grup municipal de Ciutadans, la ronda de trobades amb els diferents partits polítics que conformen el consistori de l’Ajuntament de València, una sèrie de reunions per a traslladar-los les conclusions de l’estudi sociològic “Impacte de la COVID-19 en la joventut de la ciutat de València” i donar a conéixer les seues propostes en matèria de polítiques juvenils.

El portaveu municipal de Ciutadans a la ciutat de València, Fernando Giner, al costat de la regidora Rocío Gil, van mantindre d’aquesta manera una reunió telemàtica amb la Presidenta i Vicepresidenta del CJV, Ana Domínguez i Rocío Barbeito, en la qual van poder compartir opinions i anàlisis sobre la difícil situació que travessen les persones joves a causa de la crisi sociosanitària de la COVID-19 que “no ha fet més que agreujar la precària situació que ja arrossegàvem”, va subratllar Domínguez.

Així, una de les conclusions a les quals es va arribar és la necessitat de revisar el Pla Jove 2019-2023 de la ciutat per a “adaptar-ho a aquesta nova normalitat i, per tant, noves necessitats” de les i els joves de València, que en l’informe presentat reclamen un major suport a l’ocupació juvenil, accés a un habitatge assequible, un pla d’oci en línia o una major atenció psicològica.

D’altra banda, Fernando Giner va considerar molt necessària la implementació d’una perspectiva jove en totes les àrees i polítiques municipals, així com donar suport a la proposta d’incloure al Consell de la Joventut en el Consell Social de la ciutat perquè l’opinió de les associacions juvenils siga escoltada i tinguda en compte.

Please follow and like us:
Tags: