Posted on / by / in Noticies CJV

El Consell de la Joventut de València premiarà al millor ninot artesà

  • Organitzen un concurs de ninots de falla fets a mà dirigit a les persones joves de la ciutat
  • Els dos millors seran premiats amb una visita al taller de l’artista Manuel Algarra i el gaudi d’una mascletà des de l’Ajuntament de València

La crisi provocada per la COVID-19 ha trencat les expectatives dels qui esperaven poder celebrar el mes vinent de març l’enyorada festa de les Falles de València, la primera vegada en tota la seua història que no es podran gaudir per segon any consecutiu.

Amb l’objectiu de mobilitzar a les persones joves de la ciutat apassionades de les Falles, des del Consell de la Joventut de València (CJV) no es resignen i han llançat, a través de la xarxa social Instagram, un concurs de ninots artesans dirigit a menors de 30 anys. Una iniciativa original dirigida a les persones més creatives i amants del foc, la pólvora i l’art faller.

>> BASES DEL CONCURS <<

Aquest concurs busca premiar el ninot més original, elaborat de forma no contaminant per joves d’entre 16 i 30 anys, residents o estudiants a la ciutat de València, tot açò finançat gràcies a una subvenció de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana per al foment del valencià en l’àmbit social, en col·laboració amb l’Institut Valencià de la Joventut i l’Ajuntament de València.

Un jurat imparcial triarà el pròxim 18 de març, en plena setmana fallera, els dos ninots més cridaners, el premi dels quals serà visitar el taller de l’artista faller Manuel Algarra i gaudir d’una mascletà des de l’Ajuntament de València, quan la festa puga tornar a celebrar-se.

Fins el pròxim 15 de març es podrà participar en el concurs, seguint les bases publicades al web www.valenciajove.com

 

 

Please follow and like us:
Tags: