Posted on / by / in Noticies CJV

El Consell de la Joventut de València organitza un certamen online de microrelats en valencià

  • “Imagina una joventut” és el títol del certamen dirigit a joves de la ciutat de València
  • Busquen promocionar l’ús del valencià i la literatura autòctona a través de les xarxes socials

“Imagina una joventut” és el títol del certamen online de microrelats en valencià que el Consell de la Joventut de València (CJV) ha anunciat aquest dijous a través de la xarxa social Instagram.

La iniciativa, finançada a través d’una subvenció de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana per al foment del valencià i en col·laboració amb l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) i l’Ajuntament de València, pretén servir per a fomentar l’ús de la llengua pròpia de la Comunitat Valenciana entre la gent jove a través d’Internet, així com promocionar la literatura com a expressió artística i creativa.

Per a poder participar en aquest certamen s’ha de tindre entre 16 i 30 anys i residir, estudiar o treballar a la ciutat de València, seguir en la xarxa social Instagram el perfil @cjvlc i publicar el microrelat amb l’etiqueta #MicroRelatCJV abans del 12 d’abrl junt aquesta imatge descarregable.

DESCARREGA AQUESTA IMATGE

DESCARREGA AQUESTA IMATGE

Un premi de 100€ per a invertir en la llibreria “La Traca” del barri de Benimaclet, especialitzada en obres escrites en llengua catalana, serà atorgat per un jurat imparcial el pròxim 23 d’abril, dia internacional del llibre, al microrelat més original, que haurà de tindre una extensió màxima de 150 paraules i de temàtica lliure, encara que es tindrà especialment en compte tota referència a la joventut.

>> BASES DEL CERTAMEN “IMAGINA UNA JOVENTUT” <<

Please follow and like us:
Tags: