Posted on / by / in Noticies CJV

El Consell de la Joventut de València estrena un “club de sèries” en línia dirigit a persones joves

  • Pretén ser un espai de trobada per a fomentar la reflexió i l’oci educatiu entre joves de la ciutat
  • Sexualitat, diversitat, addiccions, identitat o estereotips de gènere són algunes de les temàtiques que volen abordar

Vore sèries i pel·lícules s’ha convertit en la principal alternativa d’oci per a milers de joves durant l’últim any, fruit de la pandèmia de la COVID-19 i la gran varietat d’oferta cultural que diferents plataformes ofereixen al públic.

És per això que des del Consell de la Joventut de València (CJV) van estrenar el darrer cap de setmana amb “Euphoria” un “club de sèries” en línia, una iniciativa pensada per a fomentar la trobada, la reflexió i el debat entre persones joves de la ciutat sobre diferents continguts audiovisuals, així com servir de promoció d’aquest tipus d’oci alternatiu.

Aquesta activitat vol servir per abordar temàtiques que des del CJV consideren rellevants i d’interès per al col·lectiu jove, com són la sexualitat, la diversitat LGTBI, les relacions personals, els estereotips de gènere, la violència o les addiccions, entre altres, d’una forma “horitzontal i no adultocentrista”, assenyalen des de la plataforma juvenil.

En aquest sentit, mensualment es triarà un títol audiovisual diferent sobre el qual dialogar i extraure conclusions, d’una forma oberta i en el qual qualsevol fan jove podrà participar i aportar les seues opinions.

Please follow and like us:
Tags: