Posted on / by / in Noticies CJV

Oratòria i portaveu per a associacions juvenils, parlem?

  • Una vintena de joves han pogut practicar trucs i consells per a millorar la seua expressió oral en públic
  • Al llarg del 2021 seguiran impartint aquest tipus de formacions telemàtiques dirigides a persones i associacions juvenils

Aprendre a parlar en públic d’una forma efectiva i òptima és un dels reptes que moltes persones intenten superar al llarg de la seua vida, sobretot durant la seua etapa d’aprenentatge acadèmic i, molt especialment, al món associatiu, on l’elaboració de discursos, treballar en equip o relacionar-se amb diferents institucions pot resultar una tasca complicada si no es desenvolupen certes habilitats de comunicació oral.

Es per això que el Consell de la Joventut de València (CJV) va organitzar el darrer dissabte, en col·laboració amb la Borsa de Formació del Consell Valencià de la Joventut (CVJ) un taller online d’oratòria i portaveu dirigit a les associacions juvenils de València. Una formació teòric-pràctica molt útil i profitosa, on una vintena de joves van participar de forma activa i posar a prova les seues capacitats comunicatives.

Al llarg de tres hores de formació es va subratllar la importància de la comunicació no verbal i modulació de la veu a l’hora de transmetre bé el nostre missatge, a banda de compartir diferents recomanacions per tal d’enfrontar-nos a una exposició pública, o diverses tècniques per a practicar, millorar i corregir possibles errades que solen cometre’s en l’expressió oral.

Donada l’alta demanda d’aquest tipus de cursets, des del CJV no descarten tornar a oferir aquest taller al llarg del 2021, amb la intenció que més joves puguen beneficiar-se d’aquest i, fins i tot, amb l’esperança de poder impartir-ho de forma presencial en un futur pròxim.

Please follow and like us:
Tags: