Posted on / by / in Noticies CJV

El Consell de la Joventut de València estrena canal en Telegram

  • Obrin el canal InfoJoveCJV per a donar a conéixer tota l’actualitat de la ciutat en clau jove
  • Notícies, activitats o esdeveniments organitzats per la plataforma d’associacions juvenil podran conéixer-se a través d’aquesta aplicació

El Consell de la Joventut de València (CJV) ha estrenat oficialment el seu canal de difusió, InfoJoveCJV, en l’aplicació de missatgeria instantània Telegram per a donar a conéixer la seua agenda d’activitats, notícies i continguts d’interés per a les persones joves de la ciutat de València.

Segons ha explicat la Presidenta de la plataforma d’associacions juvenils de la ciutat, Ana Domínguez, aquesta pretén ser “una eina més per a informar la joventut de tot allò que pot ser-los d’interés”, d’una forma totalment lliure i gratuïta, fent ús d’aquesta coneguda aplicació, una de les més segures que existeixen quant a protecció de la privacitat i dades personals.

Precisament la seguretat que ofereix Telegram i les facilitats per a habilitar aquest mitjà de difusió és el motiu que ha portat al Consell de la Joventut de València a estrenar aquest mitjà, utilitzat des de fa temps, reconeixen, per a mantindre a les entitats del propi CJV informades.

Aquest canal servirà per a reforçar la comunicació externa del CJV a través de les seues xarxes socials, web, mailing i perfil de Youtube, per a arribar al major nombre de joves possible.

Please follow and like us:
Tags: