Posted on / by / in Noticies CJV

El Consell de la Joventut col·laborarà amb la Regidoria de Participació de València per a implicar més joves

  • Mantenim una primera reunió amb la Regidoria de Participació i Acció Veïnal de l’Ajuntament de València
  • Volem implicar la joventut de València en els processos participatius que promou l’Ajuntament

El Consell de la Joventut de València (CJV) hem mantingut aquest dimecres la primera reunió institucional d’aquest 2021 amb la Regidora de Participació i Acció Veïnal de l’Ajuntament de València, Elisa Valía, amb l’objectiu de compartir impressions i plantejar estratègies per a fomentar la implicació del teixit associatiu juvenil en els processos participatius de la ciutat.

La Presidenta del CJV, Ana Domínguez, ha valorat molt positivament aquesta trobada, així com l’interès de la regidoria a escoltar les propostes de les associacions juvenils de València i implicar-les en les iniciatives que en un futur vagen a desenvolupar-se per part del Govern municipal en l’àrea de transparència i participació.

En aquest sentit, Domínguez ha pogut traslladar a la responsable de Participació la situació actual de moltes associacions juvenils de la ciutat, afectades per la pandèmia de la COVID-19, així com la importància que s’integre la perspectiva jove en totes les àrees de treball per part de l’ajuntament.

D’altra banda, des del CJV hem reconegut el treball dut a terme amb la iniciativa DecicimVLC de pressupostos participatius, que cada any millora els seus resultats i als quals el propi Consell de la Joventut de València hem presentat una proposta d’habilitar un centre municipal d’estudi amb horari nocturn i obert caps de setmana en el districte de Poblats Marítims.

Please follow and like us:
Tags: