Posted on / by / in Noticies CJV

El CJV es reuneix amb la Regidoria d’Igualtat per a coordinar propostes de gènere amb perspectiva jove

  • Comparteixen propostes per a desenvolupar polítiques d’igualtat amb perspectiva jove
  • Duran a terme projectes de col·laboració per a fomentar la igualtat de gènere entre la joventut

El Consell de la Joventut de València (CJV) ha tingut aquest dimarts una primera reunió de treball amb la màxima responsable de la Regidoria d’Igualtat i Polítiques de Gènere i LGTBI de l’Ajuntament de València, Lucía Beamud, a qui han pogut explicar el pla de treball en matèria feminista que des de la plataforma juvenil porten desenvolupant en els últims anys, així com establir sinergies de col·laboració entre totes dues institucions.


En la reunió, a la qual han assistit la Presidenta i Vicepresidenta del CJV, Ana Domínguez i Rocío Barbeito, s’han pogut debatre assumptes tan rellevants com les actituds masclistes entre la joventut valenciana, així com l’anomenada quarta ona feminista que està sent en gran manera protagonitzada per dones joves, o els serveis i activitats que des del Govern local s’han posat en marxa i es volen desenvolupar per a aconseguir l’objectiu d’una societat més igualitària i respectuosa.

En aquest sentit, des del Consell de la Joventut de València la seua Presidenta ha traslladat el compromís de les associacions juvenils de la ciutat per aconseguir aquest objectiu compartit, a més de la importància que la Regidoria d’Igualtat assumisca una perspectiva jove en totes les seues polítiques i puguen desenvolupar-se “vies de participació i complicitat”.

D’altra banda, Lucía Beamud ha felicitat el treball del CJV en defensa de la igualtat de gènere a través de les seues campanyes de sensibilització, tallers formatius i suport a les dones joves de València, i ha manifestat la voluntat de la seua regidoria a dur a terme projectes conjunts entre totes dues institucions en el mitjà i llarg termini.

Tags: