Posted on / by / in Noticies CJV

Saray Cerro guanya el concurs de joves còmiques del Consell de la Joventut de València.

  • La sala Loco Club va acollir l’espectacle d’humor organitzat per la productora Riot Comedy de dones còmiques
  • La jove humorista va tindre el reconeixement del jurat, l’aplaudiment del públic i un premi de 250€

Per aclamació, l’alcoiana Saray Cerro va ser la favorita del públic per a guanyar el concurs de joves còmiques que el Consell de la Joventut de València (CJV) va organitzar aquest dijous a la sala Loco Club, en col·laboració amb la productora Riot Comedy i la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de València.

Amb aforament reduït i amb totes les mesures d’higiene i seguretat pertinents, un total de quatre joves es van pujar a l’escenari per a oferir un espectacle de riures i enginy, retransmés en directe a través d’internet i presentat per les còmiques Penny Jay i Asaari Bibang.

Tal com ha explicat la presidenta del Consell de la Joventut de València, Ana Domínguez, amb aquesta iniciativa “preteníem visibilitzar el talent de dones joves que estan iniciant-se en l’humor i la comèdia, a més de promocionar una activitat de cultura segura i oci alternatiu per a les persones joves de la nostra ciutat”.

Finalment, Domínguez ha mostrat la seua satisfacció pel gran acolliment del públic i el treball de la productora Riot Comedy, als qui en nom del CJV ha desitjat molts èxits i un prometedor futur de l’humor femení a Espanya.

Tags: