Posted on / by / in Noticies CJV

El Consell de la Joventut de València defensa uns pressupostos de la ciutat amb perspectiva jove

  • Assenyalen les dificultats específiques del 20% de la població menor de 30 anys de la ciutat de València
  • Defensen la proposta que la ciutat compte amb un alberg públic juvenil

A les portes d’aprovar-se aquest dimecres el pressupost municipal de l’Ajuntament de València per a l’any 2021, el Consell de la Joventut de València (CJV) ha fet pública el seu defensa que les partides econòmiques de la ciutat compten amb una “perspectiva jove de manera transversal”.

Aquesta proposta, presentada en forma d’al·legació que serà votada en el ple per part dels grups polítics, planteja la necessitat que es tinguen en compte les “dificultats específiques del 20% de la població de la ciutat, és a dir, menors de 30 anys”, que des del CJV recorden “aquesta crisi està sent més difícil i complicada”, tal com recullen les dades del recent estudi presentat sobre l’impacte de la COVID-19 en la joventut de la ciutat.

En aquest sentit, des de la plataforma juvenil posen l’accent a “reforçar especialment les polítiques actives d’ocupació, habitatge públic i oci alternatiu”, encara que recorden que les polítiques de joventut “han d’anar més enllà d’una partida específica, sinó concebre’s de manera transversal i integral des de totes les àrees”.

D’altra banda, el Consell de la Joventut també ha defensat a través d’al·legacions al pressupost municipal de la ciutat la iniciativa d’habilitar en el mitjà termini un alberg públic juvenil “gratuït per a les associacions de joves, amb preus populars i gestionat pel propi CJV”, que esperen siga considerada positivament per part del Govern local.

Please follow and like us:
Tags: