Posted on / by / in Noticies CJV

Vota la proposta del Consell de la Joventut als Pressupostos participatius de València 2020-2021

  • Animem a votar la proposta 5212 en la plataforma digital DecidimVLC de pressupostos participatius de l’Ajuntament
  • Reclamem un espai públic que cobrisca les necessitats de l’estudiantat més jove

El Consell de la Joventut de València (CJV) hem presentat aquesta setmana la proposta d’habilitar al districte de Poblats Marítims un centre municipal d’estudis, pensat per a satisfer les necessitats de l’estudiantat juvenil de la ciutat, és a dir, amb horari de vesprades, nocturn i caps de setmana, sales insonoritzades per a fer treballs grupals i amb preferència d’accés per a menors de 30 anys o amb Carnet Jove.

La proposta, debatuda per la Comissió Permanent del CJV i sotmesa a votació a través de les nostres xarxes socials durant el darrer cap de setmana, pretén donar resposta a una de les necessitats que aquesta plataforma juvenil considerem més importants per al col·lectiu jove de la ciutat, com és que València compte amb una xarxa de biblioteques i centres d’estudi més consolidada i, sobretot, amb una oferta de serveis més realista amb els horaris i ús que les persones joves estudiants reclamen.

>VOTA la proposta fent clic ací<

En aquest sentit, des del Consell de la Joventut animem a totes les i els joves empadronats a la ciutat de València que s’enregistren en la plataforma online DecidimVLC de pressupostos participatius de l’Ajuntament i voten la iniciativa 5212 “Centre municipal d’estudis amb horari noctur i caps de setmana”, per a poder aconseguir els 30 vots necessaris i passar a la següent fase del procés de viabilitat, abans del 30 de novembre.

Please follow and like us:
Tags: